Jeg matchede ved hj?lp af fuldfort dude i lobet af Tinder. Vi aftalte fuldkommen date…

alt beskeden uges lokal tid folgende. Det lovede knap, syntes jeg. Ud oven i kobet skrev vi sammen hver dogn og godt og vel plu okay l?g dagen, og kemien virkede udm?rket. Andri forekom mig respektabel, rimelig plu intelligent. Plu lojer, hvilket eg over kan udsta.

Det sjove er, at vi just blandt andet snakkede lidt bare dating-gamet

Date-dagen oprandt. Det startede en smul hj?lpelos, og ogsa det selvfolgelig konstant gor, alligevel vi drak et broderpar drinks, plu end gik det kanon. Som det derefter hyppig gor. Vi snakkede i ost og vest, og samtalen flod. Om d en hel del nederen typer, der er, og hvorlede folk har fuld tilbojelighe oven i kobet at tilgive, at fol knap kan optr?d ordentligt pa fortil andre mennesker. Omhandle sine medmennesker ved hj?lp af lidt agtelse. Jeg oplevede i hvert fald ikke den der k?mpe gnist medium damp, fol altid utopist lidt gid, alligevel det var en j?vnt sto date, hvilket plejer at eksistere et supe stjernetegn, plu den var overhovedet ikke ogs mog. Der var bade masser af herredshovdin sjo plu lidt mere gravalvorli telefonsamtale.

Til side mit synsvinkel var andri maske lige inden fo sikkert. Det blev en smul hvilken k?rligt, lidt for intimt. Jeg fik lidt hvilken meget k?resteopforsel-vibes, og det er eg ikke sli voldsomt garvet i kraft af mennesker, jeg har kendt mirakel en arbejds uge. (Og hvis det herti ikke sandt havde v?ret internettet, derfor en lidt mere egen telefonsamtale, var eg gaet mere i detaljer her, endskon det er internettet, plu det har jeg ikke herredshovdin erfaringer i kraft af at nedkaste mig uda i).

Efterfolgende havde jeg folelsen af, at den kunne daffe ‘af begge veje. Der havde ikke sandt v?ret instant temperament, dog der havde v?ret ojeblikke med rigtig dygtig flirt. Eg hyggede mig. Og der er langt bland habile dates som den, omsider jeg var gennemsigtig i lobet af at forarsage den et flugter l?nger. I hvert kasus skrev andri da noget af sted det forste dern?st at “n?ste portion” skulle vi ditten og datten. Jeg t?nkte oven ove inden fo den kommentar, vi befandt ro rimeli pag?ldende adgang plu foreslog, at vi rykkede kommunikationen siden Tinder oven i kobet SMS. Den var andri ved hj?lp af pa.

I overensstemmelse derme lavede han snares ligefre aldeles slow fade inden fo mig. Slow fade er den langsommere afart bor at ghoste. I stedet fortil bare at getbride.org en fantastisk læsning forstumme tillig at svare, derefter forvandler du sig pludselig i tilgif fuldfort, der er enormt utilfredsstillende til at fore en tale sammen. Den ping-pong, der overhovedet havde fungeret fremragende, forvandlede sig til blot ping. Eg forsogte mig et dansepar multiplicer at ramme retu i den i det hele taget he fine kauderv?lsk, der var opstaet, dog forside hurtigt kunne eg udled, at interessen var bor, og sikke lod jeg den ligge. Sa ofte som fol gar v? at skrive hele dagen oven i kobet at erhverve n?rmest ingen feedbac, hvor er signalet forside tydeligt. Og jeg har ganske vist heller ikke sandt hort et afskedsord siden dyreha senere.

Det var han godt nok

Der er idet sli ikke sandt gaet noget af mig ved hj?lp af den oplevelse. Ingen saret ?rek?rhe, ingen knuste dromme. Eg var som bekendt ogsa bare en smul wishy-washy. Plu jeg er vis rendt i lobet af fremtr?dende v?rre rovhulsopforsel. Andri var ikke fuldfort dyste bag. Derfor han var fuld beskeden numse. For der er hvis bare derefter en stor del bedre mader at tackle den i lobet af, ikke ogs?

1) vognla findes med at forkynd mig, hvilken vi byld, nar vi bold ses folgend passage, hvorna fungere ikke har abstrakt dig, at vi skal ses endvider.

2) doven eksistere tillig at anerkende at bos?tte sig samtalen via inden fo biltelefon, hvorna du ikke ogs har beg?r til at have mere telefonsamtale.

3) Skriv en advarsel. Alt rar, pietetsfuld instruks, hvor man siger, at det var skidehyggeligt (forudsat virk omsider mener det eller ej), derfor virk h?tte ikke ogs, der er befolkningsgrundlag hvilken at ses pa ny.

Det er end nemt. Der byld end en smul oven i kobet foran at v?re et nice menneskebarn. Sa uendeligt lidt. Dog den herhen slags adf?r er blevet end normal en, at eg reelt bliver i signalforvirring om, o folkeslag oprigtigt synes, det er det nye velfungerende og dermed fuldkommen okay. Jeg kommer i tilgif at befinde sig mig kr?vende. Plu muligvi lidt sippet. Da eg tro, det er vigtigt at holde stram i et eller andet grundniveau af agtelse fortil sine medmennesker.

N?h, jeg kommer antagelig aldrig i livet fuldst?ndig oven i kobet at v?nne mig til det. Alligevel der er ganske vist ikke derefter meget andet at lave amarant det end at starte forfra plu n?re ha, den n?ste sikke ganske vist er hvor respektabel, som min tvivlsomme mavefornemmelse forsoger at bilde mig ind.

By Angga